На Вінниччині СБУ «накрило» масштабне виробництво фальсифікованого алкоголю. Підпільники розширили асортимент

Новини Вінниці / На Вінниччині СБУ «накрило» масштабне виробництво фальсифікованого алкоголю. Підпільники розширили асортимент

У Могилів-Подільському викрили чергову групу спиртовиків і масштабне підпільне виробництво алкогольних напоїв під відомими світовими брендами. Контрафактний алкоголь за допомогою Інтернету реалізовувався в різних куточках України. Для його доставки використовували поштових операторів.

У Могилів-Подільському викрили чергову групу спритників, яка налагодила масштабне підпільне виробництво алкогольних напоїв. На пляшки з продукцією клеїлися етикетки відомих світових брендів. Якщо раніше "могилівські" були відомі в Україні чотирьма марками підробок, то тепер вони значно розширили асортимент підробок.

Контрафактний алкоголь за допомогою Інтернет реалізовувався в різних куточках України. Для його доставки використовувалися поштові оператори. Нагадаємо, нещодавно велику оптову базу цього товару викрили на Київщині. 

Прес-група УСБУ у Вінницькій області повідомила, що в ході обшуку підпільного складу й автомобілю у райцентрі вилучено «чорну» бухгалтерію та понад 3,4 тис. літрів контрафактного алкоголю.

Юрій ЯРМОЩУК

Антон Булгаков

24 жовтня, 2017