На Вінниччині розширюється мережа агентських пунктів ПФ

Новини Вінниці / На Вінниччині розширюється мережа агентських пунктів ПФ

Працівники Пенсійного фонду наближаються до своїх клієнтів, розширюючи мережу агентських пунктів на території Вінниччини. Для того, щоб їх послуги могли без зайвого клопоту отримати жителі віддалених куточків нашого краю. Нині на Вінниччині функціонують вже 60 пунктів прийому громадян. З початку року фахівці, що там працюють, надали близько 7 тис. послуг пенсіонерам.

Працівники Пенсійного фонду, так би мовити, наближаються до своїх клієнтів, розширюючи мережу агентських пунктів на території Вінниччини. Для того, щоб їх послуги могли без зайвого клопоту отримати жителі віддалених куточків нашого краю. 

Нині на Вінниччині функціонують вже 60 пунктів прийому громадян. З початку року фахівці, що там працюють, надали близько 7 тис. послуг пенсіонерам.

Останнє, як його називають працівники згаданого фонду, віддалене робоче місце минулої п'ятниці відкрилося у селі Борівка, що на Шаргородщині. Отримати пенсійні послуги та консультації там матимуть можливість мешканці сіл Борівка, Пелинівка, хуторів Трактове, Степок. До речі, понад третина жителів цих населених пунктів – пенсіонери.

Фахівці ПФ здійснюватимуть там прийом громадян кожної другої середи місяця з 8:30 до 11:30. Про це повідомляється на сайті Вінницької ОДА.
 

Юрій Ярмощук

22 липня, 2018