На Вінниччині рівненські зловмисники намагалися поцупити дуби: дійшло до стрілянини

Новини Вінниці / На Вінниччині рівненські зловмисники намагалися поцупити дуби: дійшло до стрілянини

У селі Сніжна, що у Погребищенському районі, розігрався справжній детектив - із погонею та стріляниною. Четверо рівненських правопорушників намагалися поцупити з лісу дуби. "Здала" зловмисників бензопила.

У селі Сніжна, що у Погребищенському районі, розігрався справжній детектив - із погонєю та стріляниною. Четверо рівненських правопорушників намагалися поцупити з лісу дуби. "Здала" зловмисників бензопила. 

Як стало відомо NaПарижі, зловмисники "відважно" заїхали на територію райагролісу вантажним бусом "Mercedes-Benz Sprinter" та вправно почали працювали бензопилою. Про шум, від якої і повідомив у поліцію директор Погребищенського райагролісу. При цьому він уточнив, що роботи по вирізці дерев у лісі його підлеглими не проводяться.

На місце події відразу виїхали правоохоронці, які побачили, що правопорушники завантажують зрізані дуби у автомобіль. Зловмисники почали тікати. Погоня відбувалася аж до Київської області. Зупинили "рівненських" у селі Гайворон, коли перекрили їм дорогу. У одного із крадіїв дуба в руках був предмет, схожий на зброю. Поліцейські наказали браконьєрам здатися та зробили попереджувальний вистріл вгору. Двох чоловіків затримати, ще двом вдалося втекти. Наразі їх розшукують.

У прес-службі ГУ НП у Вінницькій області даний факт підтвердили, подробиці пообіцяли повідомити згодом.