На Вінниччині райдержадміністрацію очолив колишній боєць 59-ої мотопіхотної бригади

Новини Вінниці / На Вінниччині райдержадміністрацію очолив колишній боєць 59-ої мотопіхотної бригади

Голова Вінницької обласної державної адміністрації Сергій Борзов представив нового голову Вінинцької РДА Євгенія Луценко трудовому колективу і дав перше "домашнє завдання".

Голова Вінницької обласної державної адміністрації Сергій Борзов представив нового голову Вінинцької РДА Євгена Луценко трудовому колективу і дав перше "домашнє завдання". 

Про це йдеться на сайті Вінницької ОДА.

Представляючи Євгена Луценко губернатор зазначив:

«Юрист, економіст, воював на Сході в складі 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка.  Ви з ним були знайомі раніше як із державним реєстратором Вінницького району, а тепер він – голова Вінницької районної державної адміністрації. Він знає багатьох людей особисто, знає проблематику Вінницького району. Часу на «розкачку» у нас немає, треба працювати – підготувати всі школи Вінницького району до першого вересня, перевірити готовність до початку нового навчального року в умовах карантину, особисто перевірити кожну школу. Часу обмаль. Тож всьому колективу бажаю плідної співпраці».

Виступаючи перед своїми колегами новий очільник Вінницької РДА окресилв стратегію роботи адміністрації:

«Ми працюємо на розвиток нашої громади і рідної Вінниччини!», – запевнив новопризначений керівник Вінницького району.

Зазначимо, що 59-та окрема мотопіхотна бригада військове з'єднання Збройних сил України, що підпорядковане оперативному командуванню «Південь». Сформоване у 2014 році на основі 9-го, 10-го та 11-го окремих мотопіхотних батальйонів (колишніх батальйонів територіальної оборони). Управління бригади розташоване у місті Гайсин.  З травня нинішнього року бригада носить почесну назву на честь Якова Гандзюка — українського військового діяча часів Перших Визвольних змагань.