На Вінниччині проводжають в останню путь майора Нацгвардії Анатолія Лоюка

Новини Вінниці / На Вінниччині проводжають в останню путь майора Нацгвардії Анатолія Лоюка

Сьогодні, 4 квітня, у Теплицькій громаді на Вінниччині дощем і сльозами зустрічали 26-річного земляка Анатолія Лоюка. Захищаючи Україну, 31 березня захисник з села Росоша загинув в результаті артилерійського обстрілу противником в районі Авдіївки.

Про це повідомляє Теплицька селищна рада.  · 

«Анатолій мав звання майора, був командиром 2 бойової групи 3 групи спецпризначення «Омега» Національної Гвардії України. Вірно служив українському народу. За Україну, за майбутнє кожного українця він віддав найдорожче - своє життя. Йому було лише 26...

Анатолій ще в дитинстві вирішив бути захисником своєї Батьківщини, тому після закінчення школи вступив до Харківського військового училища.

Велику війну зустрів на Київщині під Чорнобилем. Воював в самих запеклих точках. Вірив у Перемогу і наближав її щохвилини.

За бойовий професіоналізм, мужність і хоробрість нещодавно Анатолію присвоєно звання майора та найвищу нагороду Національної Гвардії України «За доблесну службу», - йдеться у повідомленні.

Чин похорону відбудеться завтра, 5 квітня, з 11:00 у с.Росоша,

Вічна пам'ять захисникові!

Фото Вісті Тепличчини

Новини Вінниці / На Вінниччині проводжають в останню путь майора Нацгвардії Анатолія ЛоюкаНовини Вінниці / На Вінниччині проводжають в останню путь майора Нацгвардії Анатолія ЛоюкаНовини Вінниці / На Вінниччині проводжають в останню путь майора Нацгвардії Анатолія Лоюка