На Вінниччині проводять «навчальну» евакуацію

Новини Вінниці / На Вінниччині проводять «навчальну» евакуацію

Днями в Браїлові у ліцеї провели практичне відпрацювання плану евакуації з навчального корпусу. Після трагічних подій в Одесі в навчальних закладах проводять різноманітні прфілактичні заходи.

В Браїлові Жмеринського району провели практичне відпрацювання плану евакуації. Після трагічних подій в Одесі в навчальних закладах проводять різноманітні прфілактичні заходи. Перевірили і місцевий ліцей.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА №625 від 09.12.2019 р. “Про забезпечення заходів пожежної безпеки у закладах освіти” та з метою запобігання нещасних випадків серед учнів та забезпечення пожежної безпеки у ДНЗ “Браїлівський професійний ліцей” під керівництвом в.о. директора А. Кучерук та начальника цивільного захисту О. Рак було проведено практичне відпрацювання плану евакуації здобувачів освіти та працівників з навчального корпусу на випадок надзвичайної ситуації», - йдеться в інформації.

Після евакуації провели «роботу над помилками», тобто пояснили, що саме учні робили не так під час евакуації. Оцінку стану будівлі не проводили...

Новини Вінниці / На Вінниччині проводять «навчальну» евакуацію
Марина Карабай

18 грудня, 2019