На Вінниччині провели в останню путь Олександра Загинайла, полеглого у боротьбі з російськими загарбниками

Новини Вінниці / На Вінниччині провели в останню путь Олександра Загинайла, полеглого у боротьбі з російськими загарбниками

У Гайсинському районі провели в останню путь Олександра Загинайла. Герой загинув 3 червня під час ведення бойових дій біля населеного пункту Времівка Великоновосілківського району Донецької області, отримавши вогневі поранення, несумісні з життям.

Про це повідомляє Гайсинська РВА.

Провести воїна в останній путь зібралася вся Мар’янівка, жителі навколишніх сіл Кунянського старостату та гайсинчани. Похоронили Олександра Загинайла з військовими почестями на сільському кладовищі у селі, де він проживав з родиною.

Олександр Миколайович народився 25.03.1968 року в селі Бухки Погребищенського району Вінницької області у родині колгоспників. У 2005 році разом з дружиною Ольгою Валентинівною та трьома дітьми переїхав до с. Марянівка, де проживав до теперішнього часу.

У 2014 році був мобілізований та протягом 18 місяців брав участь у антитерористичній операції.

З початком російської агресії, маючи за плечима бойовий досвід, і не вагаючись ні дня, Олександр Загинайло відразу пішов до Гайсинського центру комплектування та соціальної підтримки, ставши вчергове на захист України.

Герої не вмирають!

Новини Вінниці / На Вінниччині провели в останню путь Олександра Загинайла, полеглого у боротьбі з російськими загарбникамиНовини Вінниці / На Вінниччині провели в останню путь Олександра Загинайла, полеглого у боротьбі з російськими загарбникамиНовини Вінниці / На Вінниччині провели в останню путь Олександра Загинайла, полеглого у боротьбі з російськими загарбниками