На Вінниччині протягом доби рятувальники гасили три пожежі: два житлові будинка та господарську споруду

Новини Вінниці / На Вінниччині протягом доби рятувальники гасили три пожежі: два житлові будинка та господарську споруду

Вінниччиною пройшла хвиля пожеж. За добу рятувальникам довелось гасити пожежі у господарській будівлі у Козятинському районі та два житлові будинки у Оратівському та Гайсинському районах.

Вінниччиною пройшла хвиля пожеж. За добу рятувальникам довелось гасити пожежі у господарській будівлі у Козятинському районі та два житлові будинки у Оратівському та Гайсинському районах.

Як повідомили ва ДСНС у Вінницькій області, 24 листопада о 15:59 повідомлення, що в с. Сигнал Козятинського району горить господарча споруда.

Прибувши на виклик, бійці ДПРЧ-11 вже о 16:39 пожежу локалізували, а о 17:14 - ліквідували.

Відомо, що в наслідок пожежі вогнем знищено дерев'яну надвірну споруду на площі 15 кв.м та 2 тонни сіна і соломи.

Причина пожежі наразі з'ясовується фахівцями.

Того ж дня, о 06:10 надійшло повідомлення, що в одному із приватних домоволодінь у с. Лопатинка Оратівського району виникла пожежа.

Прибувши до місця виклику рятувальники встановили, що вогнем охоплено покрівлю житлового будинку на площі 30 кв.м.

Пожежу вдалось локалізувати о 06:47, а ліквідувати о 07:11.

А вже на початку доби 25 листопада, о 00:21 до рятувальників Гайсина надійшло повідомлення про те, що на вул.Переясловська горить прибудована до житлового будинку котельня. Прибувши до місця виклику, бійці ДПРЧ №10 встановили, що вогонь охопив шиферну покрівлю будинку на площі 34 кв.м.

Пожежа ліквідована о 00:51.

В обох випадках ймовірна причина виникнення пожеж - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації приладів пічного опалення.

До ліквідації зазначених пожеж від ДСНС залучалося 15 чоловік особового складу та чотири одиниці спецтехніки.

Ірина Заіковата

25 листопада, 2019