На Вінниччині прощатимуться з військовим Миколою Гуменюком

Новини Вінниці / На Вінниччині прощатимуться з військовим Миколою Гуменюком

Сьогодні, 21 червня, у Пеньківці Вінницької області живим коридором вшанують земляка Миколу Гуменюка, який загинув від поранення 12 червня біля населеного пункту Хромове на Донеччині. Захисникові залишилось 42 роки…

Про це повідомив Стрижавський селищний голова Михайло Демченко.  · 

У рідному селі захисника зустрінуть о 20:00.

«Завтра, 22 червня, о 9:00 прощаємося з Героєм у Свято-Миколаївському храмі с. Пеньківки (вул. Жовтнева, 75 А). Микола Гуменюк був солдатом-сапером інженерно-саперного відділення стрілецького батальйону. Пішов воювати добровольцем 15 березня минулого року», - зазначив очільник громади.

Микола Гуменюк народився 17 лютого 1981 року в селі Вербівка. Виріс у Бруслинові, де й навчався у місцевій школі. Потім вступив до Гущинецького професійного училища, здобув професію водія. У 1999 році вступив до Збройних сил України, у жовтні 2000-го повернувся додому. У 2001 році створив сім’ю. З дружиною Наталією дали життя чотирьом синам – Юрію, Сергію, Іллі та Артему. У сім’ї виховував 6-ох дітей. А у 2005 році переїхав до Пеньківки. За своє життя Микола працював водієм на керамічному завод та будівництві.

Пам’ятаймо подвиг Героя, цінуймо його самопожертву задля українського майбутнього. Світла пам’ять!