На Вінниччині прощатимуться із захисником Миколою Дорошенком, який загинув неподалік Куп’янська

Новини Вінниці / На Вінниччині прощатимуться із захисником Миколою Дорошенком, який загинув неподалік Куп’янська

Внаслідок розриву боєприпасу, який ворог кинув з квадрокоптера у районі н.п Лиман Перший Куп’янського району Харківської області 27 жовтня загинув 50-річний військовий Микола Дорошенко з Вінниччини.

Про це повідомляє Стрижавська територіальна громада.

Завтра, 2 листопада, о 10:30 у Стрижавці живим коридором в останній путь проведуть мужнього воїна.

«Шикуємося від початку центрального мосту Стрижавки до селищної ради. Там, на центральній площі, відбудеться церемонія прощання. Поховають воїна на кладовищі Коло-Михайлівка, вул. І. Піддубного», - йдеться у повідомленні.

Микола Дорошенко народився 25 серпня 1973-го. Закінчив Стрижавський ліцей №2. Навчався у професійно-технічному училищі на кухаря, трохи попрацював за спеціальністю. Служив в армії у Львові. У молоді роки працював на українсько-голландському підприємстві «Бізнес-Про» та Вінницькому орендному підприємстві комплектації «Агромашкомплект». Наступну частину життя був будівельником. У травні 2023 року Миколу Дорошенка призвали до лав Збройних сил України. Проходив навчання з військової підготовки у Франції. Був гранатометником 2 відділення 3 взводу 1 стрілецької роти військової частини А4828.

Вічна пам’ять воїну-герою!

Олеся Рудницька

1 листопада, 2023