На Вінниччині прощатимуться із загиблим воїном Сергієм Гаращенком

Новини Вінниці / На Вінниччині прощатимуться із загиблим воїном Сергієм Гаращенком

Вчора, 1 квітня жителі Тульчинської громади вшановували загиблого земляка Сергія Гаращенка. Він віддав життя за Україну. Провели захисника живим коридором. Чин похорону відбудеться 2 квітня у рідні Кирнасівці. Сьогодні у Тульчинській міській територіальній громаді оголошено День жалоби.

Про це повідомляє Тульчинська міська територіальна громада.  · 

Сергій Гаращенко народився 6 липня 1982 року. Навчався у Кирнасівській загальноосвітній школі І – ІІ ступенів (тепер Кирнасівська гімназія). Проживав у селищі, працював слюсарем на місцевому підприємстві ТОВ «Туль-Чікен».

Сергій Володимирович був учасником АТО у 2014 році, отримав поранення у бою, після лікування повернувся у стрій. Був демобілізований у 2015 році.

З першого дня повномасштабного нападу росії найкращі сини та доньки, не шкодуючи свого здоров’я та життя, мужньо стали на захист України. Старший солдат Сергій Гаращенко 24 лютого 2022 року одним із перших пішов виконувати свій громадянський обов’язок – боронити Україну від окупантів.

Він служив стрільцем механізованого відділення механізованої роти. На жаль, 6 вересня 2022 року, при виконанні бойового завдання наш захисник загинув, біля населеного пункту Тернові Поди Миколаївської області.

Україна втратила справжнього героя, людину, яка була готова жертвувати собою для захисту своєї Батьківщини.

Вічна і світла пам’ять Герою!