На Вінниччині прощаються з військовим Анатолієм Павличем. Захисник загинув на Запоріжжі

Новини Вінниці / На Вінниччині прощаються з військовим Анатолієм Павличем. Захисник загинув на Запоріжжі

Сьогодні, 8 грудня, у Вінницькій області «на щиті» зустріли полеглого захисника Анатолія Павлича. Він загинув 4 грудня під час виконання бойового завдання поблизу села Новоданилівка Запорізької області. Анатолію назавжди 35…

Про це повідомляє Стрижавська територіальна громада.

Зустріли військового живим коридором у селі Підлісному, провівши до його будинку.

«У суботу, 9 грудня, о 09:30 відбудеться заупокійна літургія у храмі Дмитрія Солунського. Потім – церемонія прощання», - йдеться у повідомленні.

Анатолій Павлич народився 31 березня 1988 року. Закінчив початкову школу в Підлісному, загальну освіту отримав у Пеньківському ліцеї. Згодом пішов працювати на Вінницький обласний завод залізобетонних виробів і конструкцій.

«Був життєрадісний, щирий, мав добру вдачу. Полюбляв із батьком рибалити та збирати гриби. Любив життя, рідних, друзів, свій край і Україну», - додають у громаді.

У 2006-му Анатолія призвали до армії. Проходив службу у Сухопутних військах Збройних Сил України. 20 квітня 2022 року був призваний до лав ЗСУ. Проходив навчання у Львові. Був навідником 1-го механічного відділення, 3-го взводу 4-ї роти 2-го механізованого батальйону в частині А 7013.

Майже три місяці тому Анатолій одружився з коханою…

Щирі співчуття родині та близьким захисника. Це глибокий біль і спільна втрата.

Світла й вічна пам’ять Герою!