На Вінниччині продовжують ремонтувати автошляхи міжнародного значення

Новини Вінниці / На Вінниччині продовжують ремонтувати автошляхи міжнародного значення

Через Вінниччину пролягають кілька автодоріг, що є частиною міжнародних транспортних коридорів. Чи не найважливішою є М-12, яка входить до проекту Go Highway та в майбутньому з'єднає одеський та миколаївський порти з польським, що у Гданську на Балтійському морі.

Через Вінниччину пролягають кілька автодоріг, що є частиною міжнародних транспортних коридорів. Чи не найважливішою є М-12, яка входить до проекту  Go Highway та в майбутньому з'єднає одеський та миколаївський порти з польським, що у Гданську на Балтійському морі. Протяжність М-12 на території Вінниччині складає понад 185 км. Торік було відремонтовано 31 км цієї дороги. Цього року відремонтують більше – понад 52 км. Нині тривають роботи на кількох ділянках М-12 – від Вінницького району до межі з Хмельницькою областю. На ремонт цієї автодороги Кабмін виділив 1,2 млрд грн.

Як повідомила прес-служба Вінницької ОДА, триває ремонт й автошляху М-21, що є частиною транспортного коридору, який з'єднує нашу країну з Молдовою. Торік полагодили понад 37 км, цього року планують відремонтувати понад 20 км цієї дороги – до кордону з Житомирською областю, у тому числі й міст через річку Гнилоп’ять, що у Козятинському районі.
 

Юрій Ярмощук

8 травня, 2018