На Вінниччині «продавали» Сталіна

Новини Вінниці / На Вінниччині «продавали» Сталіна

На Вінниччині через інтернет продавали барельєф Сталіна. Оголошення мешканця Калинівки, що у Вінницькій області, "протрималось" а сайті кілька днів, продали лот з продажу, чи барельєф таки найшов нового власника, невідомо. Та виявляється, що в мережі є чималий ассортимет такої сувенірної продуктції. 

На Вінниччині через інтернет продавали барельєф Сталіна. Оголошення мешканця Калинівки, що у Вінницькій області, "протрималось" на сайті кілька днів. Зняли лот з продажу, чи барельєф таки найшов нового власника, невідомо. Та виявляється, що в мережі є чималий ассортимет такої сувенірної продукції. 

Про це повідомляє Калинівка.City.

«И наколка времен культа личности засинеет на левой груди» - співав колись Володимир Висоцький. В інтернеті можна натрапити не лише на текст згаданої пісні, а й на барельєф часів «культа личности», настінний. Зображення «вождя усіх народів», а насправді радянського тирана, розміром 12,5 х7,5см продають за 380 гривень». – зазначено в інформації.

Оголошення було додано в четвер 6 лютого, а станом на сьогодні, цього лоту на сайт ОLX вже немає.



Сувенір із сайту зник. Якщо говорити про «свіженькі» пропозиції, то продавці пропонують подібні барельєфи в межах від 50 до 1400 гривень. Ціна залежить від матеріалу, з якого виготовлено Сталіна. Найдешевший – з гіпсу. Експерти зазначають, що на "блошиному ринку" купити та продати такі сувеніри можна ще дешевше.

 

Марина Карабай

10 лютого, 2020