На Вінниччині працівники соцслужби навідались до «неблагополучних» родин

Новини Вінниці / На Вінниччині працівники соцслужби навідались до «неблагополучних» родин

В Хмільницькому районі, що на Вінниччині, соціальні працівники обійшли три сільські ради та поспілкувались з родинами, які опинились в складних життєвих обставинах.

В Хмільницькому районі, що на Вінниччині, соціальні працівники обійшли три сільські ради та поспілкувались з родинами, які опинились в складних  життєвих обставинах.

Про це повідомляють офіційні джерела.

Зазначимо, що в службі не повідомляють про обставини візиту, адже з етичних причин імена дітей не називають, але судячи із фотографій ситуація в таких родинах залишається доволі скрутною.

«Хмільницьким районним центром соціальних служб  для сім’ї, дітей та молоді 10 серпня проводилось обстеження умов проживання батька,  до якого повертається троє дітей із сім’ї патронатного вихователя. Також працівники центру завітали до сімей опікунів та сімей, які знаходяться в складних життєвих обставинах», - йдеться в інформації.

Зазначимо, що соцпрацівники завітали до Лознянської, Сьомаківської, Маркушівської сільських рад Хмельниччини.

Соцпрацівники поспілкувались на тему відповідального батьківства та провели бесіди з  дітьми щодо профілактики негативних звичок.

NaПарижі писав, що хлопчика, батьки якого зловжливали спиртним, вбило електрострумом.

 

Новини Вінниці / На Вінниччині працівники соцслужби навідались до «неблагополучних» родинНовини Вінниці / На Вінниччині працівники соцслужби навідались до «неблагополучних» родинНовини Вінниці / На Вінниччині працівники соцслужби навідались до «неблагополучних» родин