На Вінниччині попрощались з військовим Олексієм Стадником

Новини Вінниці / На Вінниччині попрощались з військовим Олексієм Стадником

Вчора, 9 липня, у Козятині Вінницької області прощалися з 39-річним Олексієм Стадником. Військовий загинув у смт Антонівка Херсонської області 4 липня, виконуючи бойові завдання.

Про це повідомила Тетяна Єрмолаєва, Козятинський міський голова.

«Воїн народився 18 грудня 1983 року. Навчався в 5–ій школі. У 2001 році закінчив з відзнакою наше училище та здобув професію столяра, потім закінчив навчання у Вінницькому транспортному коледжі з відзнакою. Працював у локомотивному депо слюсарем–електриком з ремонту електроустаткування», - зазначила вона.

На другий день війни Олексій прийшов у військкомат та був зарахований на посаду стрільця 1–го стрілецького відділення 3–го стрілецького взводу 2–ї стрілецької роди військової частини А7359.

У Олексія залишились 3 донечки, дружина та мама.

«Всі, хто його знав, говорять, що він був чудовою людиною. На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини — велике випробування», - зауважила очільниця громади.

Поховано Героя на міському кладовищі на Алеї Славі.

Поділяємо горе родини та разом схиляємо голову в глибокій скорботі. Вічна пам'ять!

Новини Вінниці / На Вінниччині попрощались з військовим Олексієм Стадником Новини Вінниці / На Вінниччині попрощались з військовим Олексієм Стадником Новини Вінниці / На Вінниччині попрощались з військовим Олексієм Стадником Новини Вінниці / На Вінниччині попрощались з військовим Олексієм Стадником Новини Вінниці / На Вінниччині попрощались з військовим Олексієм Стадником Новини Вінниці / На Вінниччині попрощались з військовим Олексієм Стадником Новини Вінниці / На Вінниччині попрощались з військовим Олексієм Стадником Новини Вінниці / На Вінниччині попрощались з військовим Олексієм Стадником