На Вінниччині попрощались з військовим Олександром Сєріковим

Новини Вінниці / На Вінниччині попрощались з військовим Олександром Сєріковим

У районі населеного пункту Красногорівка Донецької області 30 жовтня загинув 45-річний сержант Збройних Сил України Олександр Сєріков.

Про це повідомляє Гайсинська міська рада.

Вчора, 11 грудня, у Гайсині громада прощалася та провела в останній шлях земляка.

«Олександр народився у м. Гайсин, навчався в школі №7, закінчив Немирівське професійне училище, здобувши кваліфікацію будівельника. Воїн мав золоті руки і все життя працював на будівництві, займався ремонтами. Сашко ріс у люблячій родині, де панували повага і взаєморозуміння. Він був чесний, дисциплінований, справедливий і відданий син, добрий і лагідний брат. Чисельні друзі поважали Олександра за привітність, щирість і людяність», - йдеться у повідомленні.

Чин похорону захисника відбувся в Храмі Св. Великомученика Пантелеймона у міському парку культури та відпочинку. Сотні рідних, друзів, бойових побратимів, небайдужих гайсинчан-патріотів зібрались біля православної церкви України.

Олександр Сєріков був мобілізований на військову службу у лютому цього року. Службу проходив на посаді сержанта-гранатометника механізованого батальйону 47 ОМБр «Ма́ґура».

Захисник воював на пекельному Запорізькому, а згодом на Донецькому напрямках у складі сміливих і незламних військовиків механізованої бригади. Нажаль, ворожі ординці забрали життя Олександра Сєрікова у самому розквіті його життя, і тепер йому назавжди 45….

Поховали захисника з відповідними військовими почестями на Алеї Слави у м. Гайсин.

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас! Гіркота від втрати навіки у наших серцях!

Новини Вінниці / На Вінниччині попрощались з військовим Олександром СєріковимНовини Вінниці / На Вінниччині попрощались з військовим Олександром СєріковимНовини Вінниці / На Вінниччині попрощались з військовим Олександром СєріковимНовини Вінниці / На Вінниччині попрощались з військовим Олександром СєріковимНовини Вінниці / На Вінниччині попрощались з військовим Олександром СєріковимНовини Вінниці / На Вінниччині попрощались з військовим Олександром СєріковимНовини Вінниці / На Вінниччині попрощались з військовим Олександром Сєріковим