На Вінниччині попрощались із загиблим в Авдіївці сержантом Юрієм Байбаком

Новини Вінниці / На Вінниччині попрощались із загиблим в Авдіївці сержантом Юрієм Байбаком

Вчора, 9 квітня, на колінах жителі Літинської громади провели до місця вічного спочинку земляка, сержанта Юрія Байбака, жителя с. Гончарівка. Водій-санітар медичного пункту механізованого батальйону загинув внаслідок ракетного обстрілу 28 березня 2023 року під час виконання військового обов’язку в Авдіївці Покровського району, Донецької області.

Про це повідомляє Літинська селищна рада.

«Пішла з життя людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль, який чорним крилом торкнувся не лише сім’ї, а й інших людей, які знали Юрія Анатолійовича.

Юрій любив життя, любив свою дружину, донечку, синів, поважно ставився до батьків, мав багато друзів. Він був надзвичайно працьовитим, добрим, людяним, щирим, як справжній патріот вірив у Перемогу України та до останнього свого подиху робив все для її наближення», - йдеться у повідомленні.

Церемонія прощання з загиблим Героєм пройшла у селі Гончарівка, де проживав Юрій разом із сім’єю. Поховали воїна в селі Багринівці з усіма військовими почестями.

Герої не вмирають. Вони завжди житимуть у серці кожного з нас!

Вічна пам'ять і слава Захиснику України!

Олеся Рудницька

10 квітня, 2023