На Вінниччині попрощались із загиблим у Соледарі військовим Андрієм Гончаруком

Новини Вінниці / На Вінниччині попрощались із загиблим у Соледарі військовим Андрієм Гончаруком

У с.Андрушівка Погребищенської територіальної громади 10 лютого провели в останню путь мужнього захисника, 27- річного Андрія Гончарука, який героїчно загинув 3 січня під час стрілецького бою та артилерійського обстрілу у місті Соледар Донецької області.

Про це повідомляє Погребищенська міська рада.

«Весільний коровай, гільце попереду скорботної процесії ще більше підкреслювали величину страшного горя… Майбутнє Андрія відібрала війна, юнак так і не встиг створити власної родини. У нього залишилися вічно сумуючі батьки, сестра, брат», - йдеться у повідомленні.

Попрощатися зі своїм захисником прийшли рідні, друзі, вчителі, однокласники, односельці, жителі міста Погребище та навколишніх сіл, представники та депутати міської ради, священнослужителі, які відспівали захисника Батьківщини відповідно до релігійних канонів.

Андрій Гончарук народився в Андрушівці. У 2002 році пішов до 1 класу Андрушівської школи, яку закінчив у 2011 році. Потім вступив до Вінницького ПТУ №2, яке закінчив у 2014 році за спеціальністю «слюсар-ремонтник, слюсар з ремонту автомобілів». У 2016 – 2017 роках проходив строкову військову службу в Збройних Силах України на посаді стрільця прикордонної служби.

До повномасштабного вторгнення рашистів в Україну Андрій їздив на заробітки до Києва. З 26 лютого 2022 року за мобілізацією в числі перших відбув на захист Батьківщини.

Вічна пам’ять захисникові!

Новини Вінниці / На Вінниччині попрощались із загиблим у Соледарі військовим Андрієм ГончарукомНовини Вінниці / На Вінниччині попрощались із загиблим у Соледарі військовим Андрієм ГончарукомНовини Вінниці / На Вінниччині попрощались із загиблим у Соледарі військовим Андрієм ГончарукомНовини Вінниці / На Вінниччині попрощались із загиблим у Соледарі військовим Андрієм Гончаруком