На Вінниччині поліція розшукує винуватця смертельної ДТП, який залишив помирати пішохода

Новини Вінниці / На Вінниччині поліція розшукує винуватця смертельної ДТП, який залишив помирати пішохода

У Гайсинському районі Вінниччині 13 квітня в ДТП загинув 37-річний пішохід. Чоловіка збила автівка, воді якої зник з місця аварії.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, за цим фактом слідством розпочато розслідування. Поліцейські розшукують свідків події для встановлення автомобіля та водія, причетного до злочину.

До районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що на дорозі при в’їзді в Гайсин лежить чоловік без ознак життя. Попередньо працівниками поліції було встановлено, що несумісні з життям тілесні ушкодження потерпілий отримав в результаті ДТП. Загиблим виявився мешканець Гайсинської територіальної громади.

Слідство розпочало відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

У поліції звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією про подію, що допоможе встановити обставини правопорушення, повідомляти за телефонами: (0432) 59- 40-22, (067) 443-40-05 або «102».

Макс Мельник

13 квітня, 2022