На Вінниччині планують створити зону відпочинку для учасників АТО

Новини Вінниці / На Вінниччині планують створити зону відпочинку для учасників АТО

В Гайсинському районі, що на Вінниччині планують створити зону відпочинку для учасників АТО та полігон для тренувань. Депутати розглянули питання на засіданні постійної комісії й одноголосно підтримали рішення про виділення ділянки.

В Гайсинському районі, що на Вінниччині планують створити зону відпочинку для учасників АТО та полігон для тренувань. Депутати розглянули питання щодо виділення ділянки на засіданні постійної комісії й одноголосно підтримали проєкт рішення "Про надання у довгострокове тимчасове користування лісової ділянки для рекреаційних цілей без зміни цільового призначення та без вилучення її у постійного користувача».

Про це повідомляють офіційні джерела.

«Відбулося засідання постійної комісії з питань учасників АТО, бойових дій, Революції гідності, волонтерського руху та зв’язків з громадськістю під керівництвом голови Олексія Бородія.

Участь у засіданні взяли заступник директора Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Олександр Мельник, директор ВОКЛСП «Віноблагроліс» Анатолій Іванець, в.о. начальника Управління спільної комунальної власності територіальних громад області Іван Бойко, голова громадської організації «Спілка учасників бойових дій АТО Гайсина та Гайсинського району» Микола Данилюк", - йдеться в інформації.

Як зазначають у пресслужбі проєктом передбачено створення зони відпочинку для учасників АТО та членів їхніх сімей, а також тренувальний майданчик для військово-патріотичного гуртка «Патріот».

Остаточне рішення з цього питання буде прийнято депутатами обласної ради під час сесійного засідання.