На Вінниччині під час пожежі врятували чоловіка

Новини Вінниці / На Вінниччині під час пожежі врятували чоловіка

У селі Селище Гніванської громади сталася пожежа в приватному будинку.

13 червня близько 17:00 на лінію Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в одному з будинків. Як повідомляє Головне управління ДСНС у Вінницькій області на своїй Facebook-сторінці, займання сталося в одній із кімнат будинку на площі 30 квадратних метрів.

Рятувальники, прибувши на місце події, оперативно розпочали гасіння вогню та пошук можливих постраждалих. У ході обстеження приміщень вони виявили 51-річного чоловіка, який перебував у охопленій вогнем кімнаті. Рятувальники негайно евакуювали постраждалого з небезпечної зони та передали його медикам швидкої допомоги, які також оперативно приїхали на виклик.

Наразі чоловіка доставлено до лікарні для надання необхідної медичної допомоги. Його стан оцінюється як стабільний, але потребує подальшого спостереження лікарів.

Фахівці ДСНС продовжують з'ясовувати причини пожежі. Займання в будинку могло бути спричинене різними факторами, такими як несправність електроприладів, необережне поводження з вогнем або інші технічні причини. Остаточний висновок буде зроблено після завершення розслідування.

Ця подія підкреслює важливість оперативної реакції рятувальних служб та координації дій між різними підрозділами при ліквідації надзвичайних ситуацій. Врятоване життя чоловіка є яскравим прикладом професіоналізму та самовідданості працівників ДСНС, які щоденно ризикуючи власним життям, допомагають іншим.

Михайло Білик

14 червня, 2024