На Вінниччині під час новорічних свят щодня охоронятимуть порядок півтисячі правоохоронців та нацгвардійців

Новини Вінниці / На Вінниччині під час новорічних свят щодня охоронятимуть порядок півтисячі правоохоронців та нацгвардійців

Майже 500 правоохоронців та військових Нацгвардії цілодобово забезпечуватимуть громадський порядок під час новорічних свят на Вінниччині. До того ж у кожному територіальному підрозділі чергуватимуть додаткові посилені слідчо-оперативні групи поліції, групи швидкого реагування та резерву. Про це розповів аступник начальника ГУНП у Вінницькій області Руслан Мороз.

Майже 500 правоохоронців та військових Нацгвардії цілодобово забезпечуватимуть громадський порядок під час новорічних свят на Вінниччині. До того ж у кожному територіальному підрозділі чергуватимуть додаткові посилені слідчо-оперативні групи поліції, групи швидкого реагування та резерви.Про це розповів аступник начальника ГУНП у Вінницькій області Руслан Мороз.

«У Головному управлінні поліції в цілодобовому режимі працює ситуативний центр , який аналізує стан правопорядку в області з метою оперативного реагування на його зміни», - уточнив Руслан Мороз.

За його словами, з нагоди святкування Нового року у період з 30 грудня по 2 січня на території області заплановано проведення 130 масових заходів, у яких візьмуть участь близько 28 тисяч людей.

Як зазначили у відділі комунікації поліції області, під час Різдвяних свят на території області у 750 культових спорудах відбудуться святкові богослужіння, у яких візьмуть участь майже 100 тисяч вірян.  Правоохоронці нестимуть службу поблизу храмів та церков.

У поліції Вінниччини закликають гостей та жителів міста поводити себе цивілізовано, ставитися один до одного толерантно, не порушувати громадський порядок та  з розумінням ставитися до посилених заходів безпеки.