На Вінниччині п’яний водій легковика на смерть збив двох пішоходів

Новини Вінниці / На Вінниччині п’яний водій легковика на смерть збив двох пішоходів

Вчора, 11 вересня, у Жмеринському районі 67-річний водій автомобіля «ВАЗ» виїхав на узбіччя дороги та збив вдвох літніх пішоходів - 67-річного чоловіка та 77-річну жінку, місцевих жителів. У результаті аварії чоловік загинув на місці події. Жінку з численними травмами госпіталізували до лікарні, де вона невдовзі померла.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, ДТП сталась у селі Васютинці Барської територіальної громади близько 16 години. За кермом легковика перебував житель Хмельницької області. За попередньою інформацією слідства, він не впорався з керуванням.

Водій автомобіля внаслідок аварії не постраждав. Він перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння та намагався втекти з місця події. Правопорушник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом слідчі розслідують провадження за ч. 4 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України. Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі.

Макс Мельник

12 вересня, 2022