На Вінниччині п’яний гість «порізав» господаря і залишився у його домівці

Новини Вінниці / На Вінниччині п’яний гість «порізав» господаря і залишився у його домівці

Вночі 21 лютого у Козятині правоохоронці на місці вчинення злочину затримали 34-річного місцевого жителя. Чоловік завдав ножових поранень товаришу, але через те, що був у «вкрай» п’яному стані, навіть не став тікати. Його «жертва» пребуває у лікарні.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, близько 2 години ночі медики проінформували про госпіталізацію 40-річного козятинчанина з травмою черевної порожнини.

Слідчо–оперативна група поліції відразу прибула за адресою, яку вказали лікарі швидкої допомоги. Саме там правоохоронці затримали місцевого жителя, причетного до скоєного. На момент затримання підозрюваний перебував в стані алкогольного сп’яніння.

Як з’ясувалось, чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. 

Поліцейські встановили, що компанія з двох чоловіків та однієї жінки спільно відпочивала у будинку 40-річного потерпілого. Під час застілля між господарем помешкання та гостем виник побутовий конфлікт, який в подальшому переріс у бійку. Надалі гість взяв кухонний ніж та завдав удар у живіт потерпілому. Знаряддя злочину вилучили.

Наразі чоловікові повідомлено про підозру й вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

За цим фактом поліція розпочала розслідування за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Макс Мельник

22 лютого, 2023