На Вінниччині п’яний чоловік вдарив ножем знайомого

Новини Вінниці / На Вінниччині п’яний чоловік вдарив ножем знайомого

У Гайсинському районі п'яний чоловік завдав ножових поранень своєму знайомому під час конфлікту біля місцевого магазину.

У відділі комунікації поліції Вінниччини повідомили про інцидент, який стався в Гайсинському районі. Житель району звернувся до правоохоронців на лінію 102 і повідомив, що біля місцевого магазину поранили чоловіка. На місце події негайно виїхали поліцейські та швидка медична допомога.

Згідно з даними працівників Гайсинського райуправління поліції, між двома знайомими виник словесний конфлікт. Під час суперечки 37-річний місцевий житель, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, наніс ножові поранення своєму 32-річному товаришу. Після цього нападник втік з місця події. Потерпілого з пораненням госпіталізували до лікарні.

Проведені оперативно-розшукові заходи дозволили правоохоронцям швидко встановити та затримати фігуранта, причетного до вчиненого злочину. 37-річний зловмисник переховувався у сусідньому селі Гайсинського району. Під час затримання у нього вилучили речовий доказ - ніж, яким він поранив знайомого.

Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). За цей злочин йому загрожує покарання до 8 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу для підозрюваного.

 

Михайло Білик

5 липня, 2024