На Вінниччині пенсіонер не здогадувався, що з його гаража поцупили автомобіль

Новини Вінниці / На Вінниччині пенсіонер не здогадувався, що з його гаража поцупили автомобіль

Ця пригода сталася у селі Брицьке, що у Липовецькому районі. Тамтешній 29-річний житель з травмами потрапив у лікарню. Медики повідомили поліцію, що до них звернувся чоловік, який, імовірно, постраждав у ДТП. Згодом з’ясувалося, що так воно й було. Але перед аварією постраждалий скоїв злочин – з гаража 63-річного односельця поцупив «ВАЗ 2109».

Ця пригода сталася у селі Брицьке, що у Липовецькому районі. Тамтешній 29-річний житель з травмами потрапив у лікарню. Медики повідомили поліцію, що до них звернувся чоловік, який, імовірно, постраждав у ДТП. Згодом з’ясувалося, що так воно й було. Але перед аварією постраждалий скоїв злочин – з гаража 63-річного односельця поцупив «ВАЗ 2109». А за якийсь час на ньому врізався у дерево. Троє місцевих жителів, побачивши ДТП, зупинилися, щоб допомогти. Постраждалий розповів їм, що легковик належить його дідусю, у якого він його без дозволу взяв покататися, але потрапив у халепу. Ті допомогли йому сховати автівку у лісі. До речі, один з них потім повернувся та зняв з неї колеса й акумулятор. Тобто, поцупив їх.

А господар ВАЗу навіть не здогадувався, що у гаражі пусто. Про те, що у нього поцупили автомобіль, йому розповіли правоохоронці. 

Як повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини, 29-річного викрадача автомобіля затримали 22 липня. До речі, він раніше відбував покарання за крадіжки. Йому загрожує кримінальна відповідальність відповідно до ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. «Світить» йому до 5 років позбавлення волі. Упіймали й того, хто вкрав акумулятор та колеса. Йому також доведеться відповідати перед законом. За скоєне йому загрожує до 3 років ув’язнення.
 

Юрій Ярмощук

24 липня, 2018