На Вінниччині одразу двоє водіїв не впоралися з керуванням: госпіталізовано трьох людей

Новини Вінниці / На Вінниччині одразу двоє водіїв не впоралися з керуванням: госпіталізовано трьох людей

Дещо схожі ДТП трапилися у різних районах Вінниччині 29 вересня. В обох випадках водії втратили керування автівками, що призвело до аварій та тяжких наслідків. До місцевих лікарень госпіталізовано одразу троє людей.

Дещо схожі ДТП трапилися у різних районах Вінниччини 29 вересня. В обох випадках водії втратили керування автівками, що призвело до аварій та тяжких наслідків. До місцевих лікарень госпіталізовано одразу трьох людей.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, близько 20.00 поблизу села Мазурівка Тульчинського району 55-річний водій автомобіля «ВАЗ 21099» не впорався з керуванням транспортним засобом та з’їхав у кювет.

У результаті аварії водій автівки з множинними переломами ребер та тазу, травмою голови госпіталізований у реанімацію.

На автодорозі Ямпіль – Велика Кісниця, поблизу села Франківка, 26-річний водій Opel Vectra не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль зіткнувся з деревом. У результаті аварії водій транспортного засобу та його пасажир з травмами голови різного доставлені у лікарню.

Автомобілі поміщені на арештмайданчик.

Слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами. Проводяться досудові розслідування.

Макс Мельник

30 вересня, 2020