На Вінниччині «Нива», за кермом якої була сільська жінка, врізалася в бетонну електроопору

Новини Вінниці / На Вінниччині «Нива», за кермом якої була сільська жінка, врізалася в бетонну електроопору

Схоже на те, що минулі дні видалися нещасливими для жінок-водіїв. Як повідомляв Na Парижі, у понеділок в обласному центрі автомобіль BMW, за кермом якого була вінничанка, збив школяра. А днем раніше, тобто 27 травня, сталася ще одна прикра пригода, учасником якої також була жінка-водій.

Схоже на те, що минулі дні видалися нещасливими для жінок-водіїв. Як повідомляв Na Парижі, у понеділок в обласному центрі автомобіль BMW, за кермом якого була вінничанка, збив школяра. А днем раніше, тобто 27 травня, сталася ще одна прикра пригода, учасником якої також була жінка-водій. «Нива», якою керувала 58-річна мешканка села Рижавка, що на Жмеринщині, раптово злетіла з дороги й врізалася у бетонну електричну опору. Сталося це між селищем Браїлів та селом Тартак.

На щастя, вона залишилася живою, хоча отримала травми. З місця аварії її доправили у травматологію Жмеринської РЛ. 

Чому її автівка злетіла з дороги наразі з'ясовують слідчі. Кримінальне провадження відкрито за ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).


 

Юрій Ярмощук

29 травня, 2018