На Вінниччині намагались «роздягнути» головну ялинку (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині намагались «роздягнути» головну ялинку  (ФОТО)

На Вінниччині, а саме у Козятині, головна ялинка міста та її менші «подруги» ледь не залишилась без свого новорічного убранства. Вандали встигли лише зірвали гірлянди.

На Вінниччині, а саме у Козятині, головна ялинка міста та її менші «подруги» ледь не залишилися без свого новорічного убранства. Вандали встигли лише зірвали гірлянди.

Як стало відомо з посту у соцмережі Facebook жителя Козятина Андрія Салинка, на площі Героїв Майдану у Козятині «похазяйнували» вандали. Було пошкоджено святкову ілюмінацію на головній міській ялинці та менших новорічних деревах, які прикрасили до свят.

Дана інформація не на жарт розізлила як мешканців міста, так й інших підписників Андрія Салинка, які влаштвали цілу дискусію у коментарях під постом.

Новини Вінниці / На Вінниччині намагались «роздягнути» головну ялинку  (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині намагались «роздягнути» головну ялинку  (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині намагались «роздягнути» головну ялинку  (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині намагались «роздягнути» головну ялинку  (ФОТО)
Ірина Заіковата

26 грудня, 2019