На Вінниччині на аеродромі влаштують музичний фестиваль з лазерним шоу. Охочі зможуть політати на повітряній кулі чи літаку

Новини Вінниці / На Вінниччині на аеродромі влаштують музичний фестиваль з лазерним шоу. Охочі зможуть політати на повітряній кулі чи літаку

Усі охочі вінничани, й не лише, зможуть побувати на музичному фестивалі просто неба – з лазерним шоу, запальними танцями, розіграшем подарунків, різними атракціонами та іншими розвагами, які залишать купу вражень. Це шоу триватиме три дні – з 24 по 26 серпня. До речі, квитки вже у продажу, коштують від 150 до 350 грн.

Усі охочі вінничани, й не лише, наприкінці літа зможуть побувати на музичному фестивалі просто неба – з лазерним шоу, запальними танцями, розіграшем подарунків, різними атракціонами та іншими розвагами, які залишать купу вражень. Це шоу триватиме три дні – з 24 по 26 серпня. До речі, квитки вже у продажу, коштують від 150 до 350 грн.

Називається це фестиваль «Незабутні ночі». Його назва говорить сама за себе. Проводитиметься він на території аеродрому, що в Сутисках. Розважальна програма починатиметься о 16:00. Організатори обіцяють, що виступатимуть різні запальні гурти, влаштують й лазерне шоу. В охочих буде можливість здійснити політ на літаку, піднятися високо над землею на повітряній кулі чи стрибнути з парашутом. 

Про це повідомляється на сайті moemisto.ua.

Юрій Ярмощук

23 липня, 2018