На Вінниччині минулими вихідними один легковик зіткнувся з автобусом, інший – з механізмом для забивання паль. Є травмовані

Новини Вінниці / На Вінниччині минулими вихідними один легковик зіткнувся з автобусом, інший – з механізмом для забивання паль. Є травмовані

Обидві дорожньо-транспортні пригоди сталися 2 грудня у Вінницькому районі. Перша – на автошляху Вінниця-Гнівань. Там 56-річний водій автомобіля «ЗАЗ», не впоравшись за кермом, зіткнувся з рейсовим автобусом «Богдан», який віз пасажирів з обласного центру. Водія легковика з ушкодженнями доправили до лікарні, пасажири і водій автобуса не постраждали.

Обидві ці дорожньо-транспортні пригоди сталися 2 грудня у Вінницькому районі. Перша – на автошляху Вінниця-Гнівань. Там 56-річний водій автомобіля «ЗАЗ», не впоравшись за кермом, зіткнувся з рейсовим автобусом «Богдан», який віз пасажирів з обласного центру. Водія легковика з ушкодженнями доправили до лікарні, пасажири й водій автобуса не постраждали.

Друге ДТП трапилося на автошляху Стрій-Кропивницький-Знам’янка. Двоє працівників дорожньої служби, віком 45 та 24 роки, раптом помітили, що на них рухається автомобіль «Daewoo Lanos». Як згодом з’ясувалося, за його кермом був 55-річний чоловік. Погано керований легковик зачепив згаданих чоловіків й врізався у механізм для забивання паль.

Обидва працівники дорожнього господарства потрапили в лікарню з травмами. А поліція за фактами цих двох ДТП відкрила кримінальні провадження. Якщо у суді доведуть провину водіїв, то їм можуть обмежити на 3 роки волю й позбавити права керувати автомобілями.

Юрій ЯРМОЩУК

Сергій Маламура

4 грудня, 2017