На Вінниччині мотоцикл врізався у бетонну огорожу: загинула 19-річна дівчина, а п’яного водія затримали

Новини Вінниці / На Вінниччині мотоцикл врізався у бетонну огорожу: загинула 19-річна дівчина, а п’яного водія затримали

Близько 23-ої години 21 лютого при в’їзді у село Берізки-Бершадські Гайсинського району мотоцикл зіткнувся з бетонним обмежувачем руху. Внаслідок ДТП загинула 19 – річна пасажирка транспортного засобу.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, за попередньою інформацією слідства, водій не впорався з керуванням. На момент вчинення аварії він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Освідування на стан сп'яніння зафіксувало один проміле алкоголю в його організмі.

Також встановлено, що чоловік не має права керування таким видом транспорту – посвідчення водія він не отримував.

Чоловік затриманий у процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Слідство готує матеріали для оголошення йому про підозру.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина аварії.

Розслідування триває в межах відкритого кримінального провадження за ч.3 ст. 286 – 1 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого). Такі дії караються позбавленням волі на строк до десяти років.

Макс Мельник

22 лютого, 2022