На Вінниччині молодий рецидивіст на викраденій автівці намагався втекти від поліцейського, але хащі не стали надійним укриттям

Новини Вінниці / На Вінниччині молодий рецидивіст на викраденій автівці намагався втекти від поліцейського, але хащі не стали надійним укриттям

Раніше судимий за крадіжки 19-річний зловмисник намагався втекти на викраденому автомобілі від працівника поліції, який його переслідував. Коли втікач зрозумів, що спроба марна, покинув легковик і вирішив сховатись у хащах… Поліцейський відшукав його.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, у ніч з 8 на 9 липня до правоохоронців надійшла інформація про викрадення у жительки села Флорине автомобіля Audi, який вона залишила біля одного із магазинів у м. Бершадь.

Автомобіль потерпілої на одній із вулиць міста помітив дізнавач місцевої поліції, який повертався додому зі служби. Поліцейський не зволікаючи викликав на допомогу колег і спробував заблокувати викрадене авто на дорозі самотужки. Після нетривалого переслідування зловмисник зупинився, вистрибнув з автомобіля і спробував втекти. Дізнавач наздогнав молодика і затримав. 19-річний підозрюваний раніше потрапляв в поле зору правоохоронців.

Зловмисник затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченого, ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Затриманому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Макс Мельник

10 липня, 2023