На Вінниччині молодь перекрила дорогу - протестують проти "Спортлото"

Новини Вінниці / На Вінниччині молодь перекрила дорогу - протестують проти "Спортлото"

Другу п’ятницю підряд у Тростянці, що на Вінниччині, місцеві жителі перекривають дорогу. Таким чином люди протестують проти грального закладу "Спортлото", який знаходиться у приміщенні місцевого автовокзалу. Він з'явився замість магазину дитячих іграшок.

Другу п’ятницю підряд у Тростянці, що на Вінниччині, місцеві жителі перекривають дорогу. У такий спосіб люди протестують проти грального закладу "Спортлото", який знаходиться у приміщенні місцевого автовокзалу. Він з'явився замість магазину дитячих іграшок.

Люди налаштовані радикально, адже чимало тростянчани спускають у гральних закладах останні сімейні заощадження, пропадають там цілодобово. Більше того, деякі місцеві жителі навіть брали кредити, аби там грати.

Протистувальники, до яких долучилися представники Національного корпусу і громадської організації "Молодь Тростянця", вимагають не лише закрити заклад, а й встановити особу, яка організувала і проводить азартні ігри в будівлі автобусної станції, та притягнути її до відповідальності.

Крім того, тростянчани хочуть, аби було проведено службове розслідування щодо бездіяльності службових осіб органів поліції, прокуратури та фіскальної служби, які не забезпечили виконання Закону України "Про заборону грального бізнесу в Україні", та притягнути їх до відповідальності.

Минулої п'ятниці, 23 лютого, люди протягом кількох годин переривали дорогу біля автовокзалу, сьогодні ж заблокували трасу біля місцевого спитзаводу.