На Вінниччині місцева преса «взялась» за одну з учасниць конкурсу краси

Новини Вінниці / На Вінниччині місцева преса «взялась» за одну з учасниць конкурсу краси

Красуні, які пройшли кастінг на конкурс «Міс Вінниця 2020» вже стають медійними персонами. Про участь у фіналі  Аміни Трандіної  із села Іванів, що у Вінницькій області, розповідає місцева преса.

Красуні, які пройшли кастінг на конкурс «Міс Вінниця 2020», вже стають медійними персонами. Про участь у фіналі Аміни Трандіної із села Іванів, що у Вінницькій області, розповідає калинівська преса.

«Дівчина з Іванова стала фіналісткою конкурсу «Міс Вінниця». Це стало відомо після завершення відбору на цей конкурс. Участь у відборі брали незаміжні дівчата старші 16 років. Журі з пів сотні учасниць обрало шістнадцять фіналісток, які в березні боротимуться за титул «Міс Вінниця». Серед претендентів на це звання і Аміна Трандіна з Іванова», - пише Калинівка.City.

Подробиці біографії дівчини не розповідають, правда, публікують фото дівчини.

Також медійники нагадують, що калинівчанки двічі підкорювали вінницьку публіку та виборювали титул «Міс Вінниця».  В 2017 році перемогу здобула донька Калинівського міського голови Аліна Шамалюк, в 2018-му - Аліна Бабій, а віце-міс стала Каріна Оліх.

Перемога Аліни Бабій вийшла з присмаком скандалу – адже переможниця раніше, до участі в конкурсі, була заміжньою, що заборонено умовами конкурсу.

NаПарижі писав про кастинг на конкурс краси «Міс Вінниця 2020».