На Вінниччині «методкабінети» переформатовують у центри професійного розвитку освітян

Новини Вінниці / На Вінниччині «методкабінети» переформатовують у центри професійного розвитку освітян

У Жмеринці, що на Вінниччині, створили Центр професійного розвитку педагогічних працівників. З‘явився він не порожьому місці, освітяни переформатували методичний кабінет управління освіти у нову більш сучасну спільноту.

У Жмеринці, що на Вінниччині, створили  Центр професійного розвитку педагогічних працівників. З‘явився він не на "порожьому місці", освітяни переформатували методичний кабінет управління освіти у нову більш сучасну спільноту.

Про це повідомляє Жмеринка.Сity.

Зазначимо, що центр буде орієнтовано більше на підтримку  та розвиток саме педагогів.

«Робота Центру абсолютно інша і нова та цілком відрізняється від роботи методичних кабінетів. Працівники Центру координуватимуть діяльність професійних спільнот педагогів і надаватимуть їм психологічну підтримку», – наголосила начальник управління освіти Жмеринської міської ради Аліна Твердохліб

Також фахівці центру надаватимуть консультації щодо особливостей організації освітнього процесу за різними формами здобуття освіти, у тому числі з використанням технологій дистанційного навчання та щодо впровадження компетентнісного, особистісного, інклюзивного підходів до навчання здобувачів освіти і нових освітніх технологій.

Створений у Жмеринці  центр – друге подібне корпоративне об‘єднання на теренах Вінниччини.

NaПарижі писав про нову платформу дистанційного навчання, створену вінницькими програмістами.

Марина Карабай

11 вересня, 2020