На Вінниччині людям поважного віку роздали «протиепідемічні набори»

Новини Вінниці / На Вінниччині людям поважного віку роздали «протиепідемічні набори»

На Вінниччині волонтери роздавали «протиепідемічні» набори людям поважного віку. Старенькі, що мешкають в місті Бар, що у Вінницькій області із задоволенням брали засоби захисту.  На відміну від молодих людей, які мають можливість замовити необхідні речі через інтернет, літні люди такої альтернативи не мають.

На Вінниччині волонтери роздавали «протиепідемічні» набори людям поважного віку. Старенькі, що мешкають в місті Бар, із задоволенням брали засоби захисту. На відміну від молодих людей, які мають можливість замовити необхідні речі через інтернет, літні люди такої альтернативи не мають.

Про це повідомляє місцева БарNews.City.

Волонтери зазначають, що багато людей похилого віку були або в саморобних масках, або зовсім без них. Тож ініціативна група роздала 30 протиепідемічних наборів людям поважного віку за 10 хвилин. Бажаючих отримати такий набір було значно більше.

«В місцевих аптеках практично немає медичних масок на продаж, немає і дезінфікуючих засобів. Багато пенсіонерів не мають змоги купити собі ці засоби захисту в інтернеті, бо просто не мають його або не вміють ним користуватися», - йдеться в інформації.

Ініціаторка акції з Бару, що у Вінницькій області, Вікторія Греськова розповідає, що люди не могли повірити, що їм роздають набори безкоштовно, запитували: «Від якої партії?»

Антивісти просять небайдужих долучитися до акції і взяти участь в створенні таких необхідних пакунців для літніх людей. Щоб долучитися до акції, телефонуйте +380674303090.

Фото з мережі інтернет

Марина Карабай

1 квітня, 2020