На Вінниччині кількість тих, хто одужав за добу, перевищила число інфікованих

Новини Вінниці / На Вінниччині кількість тих, хто одужав за добу, перевищила число інфікованих

Станом на ранок 19 травня на Вінниччині зафіксовано 751 випадок коронавірусу, а за минулу добу 18 нових. Тим часом одужало за добу 19 вінничан. Але поки що про певні тенденції говорити зарано, адже кількість підозр щодо інфікування достатньо висока.

Станом на ранок 19 травня на Вінниччині зафіксовано 751 випадок коронавірусу, а за минулу добу виявлено 18 нових. Тим часом одужало за добу 19 вінничан. Але, поки що, про певні тенденції говорити зарано, адже кількість підозр щодо інфікування достатньо висока.

Загалом в Україні станом на ранок вівторка, 19 травня, офіційно підтверджено 18 876 випадків коронавірусу COVID-19. З них 260 фактів зараження були виявлені за минулу добу. Це суттєво менше, ніж раніше.

Про це повідомляється на офіційному сайті Ради національної безпеки і оборони України. Всього з моменту початку епідемії в країні від хвороби вже померли 548 хворих (+13 за добу). У той же час одужали – 5 632 (+356 за добу).

Ці дані підтвердили і в Міністерстві охорони здоров'я. На брифінгу очільник відомства Максим Степанов підкреслив, що другий раз за час пандемії в Україні кількість одужалих перевищила кількість захворілих.

На Вінниччині загалом одужало 405 людей, а хворіє 335, підозри щодо інфікування є відносно 1117 людей.

Макс Мельник

19 травня, 2020