На Вінниччині «Kia Sorento» насмерть збив велосипедиста, який їхав по узбіччю

Новини Вінниці / На Вінниччині «Kia Sorento» насмерть збив велосипедиста, який їхав по узбіччю

Фатальна ДТП сталася сьогодні вранці у селі Широка Гребля, що в Хмільницькому районі. Автомобіль «Kia Sorento», яким керував 32-річний мешканець Мелітополя, насмерть збив місцевого 45-річного чоловіка, який по справах рухався на велосипеді по узбіччю дороги.

Фатальна ДТП сталася сьогодні вранці у селі Широка Гребля, що в Хмільницькому районі. Автомобіль «Kia Sorento», яким керував 32-річний мешканець Мелітополя, насмерть збив місцевого 45-річного чоловіка, який по справах рухався на велосипеді по узбіччю дороги. А водій автомобіля, як стало відомо, їхав у сторону Хмільника.

Як повідомив відділ комунікації обласної поліції, трагедія сталася о 7:20. Велосипедист помер від важких травм на місці пригоди.Порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). Триває розслідування. Якщо водій винен, то він може потрапити на 8 років у в’язницю.

Юрій ЯРМОЩУК