На Вінниччині іномарка збила юного велосипедиста, який раптово опинився на дорозі

Новини Вінниці / На Вінниччині іномарка збила юного велосипедиста, який раптово опинився на дорозі

Вранці 5 листопада у Бершаді на Вінниччині під колеса Fiat Scudo потрапив 8-річний хлопчик, який їхав на велосипеді. За попередньою інформацією, юний велосипедист раптово виїхав на дорогу.

Вранці 5 листопада у Бершаді на Вінниччині під колеса Fiat Scudo потрапив 8-річний хлопчик, який їхав на велосипеді. За попередньою інформацією, школяр раптово виїхав на дорогу.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, 47-річний водій іномарки зі села села Шляхова Бершадського району не зміг вчасно відреагувати, оскільки хлопець раптово виїхав «на проїзну частину дороги у невстановленому місці».

Аварія сталась близько 10.10 по вулиці Покровського. Велосипедиста госпіталізовано до неврологічного відділення райлікарні.

Слідчим відділом поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Макс Мельник

6 листопада, 2019