На Вінниччині громадські активісти прибрали пришкільну територію – деякі «знахідки» шокували

Новини Вінниці / На Вінниччині громадські активісти прибрали пришкільну територію – деякі «знахідки» шокували

В Гніванській ОТГ, що на Вінничині, громадські активісти прибрали ділянку в лісі біля школи. За кілька годин зібрали п‘ять мішків сміття.

В Гніванській ОТГ, що на Вінничині, громадські активісти прибрали ділянку в лісі біля школи. За кілька годин зібрали п‘ять мішків сміття.

Про це йдеться на сторінці Facebook Алекса Ждана.

«Сьогодні разом з друзями вирішили відвести трішки літнього часу на корисну справу - прибирання лісу. Вибрали маленьку ділянку позашкільної території. Я знав, що кількість сміття мене не здивує, адже там завжди був смітник. Серед зібраного сміття були шприци, голки, упаковки від контрацептивів», - зазначає чоловік.

За кілька годин четверо громадських активістів зібрали майже 5 мішків сміття, кожен з яких розрахований на 50 кг ваги.

Чоловік також зазначає, прибрали не так вже й багато, якщо говорити про площу, але якщо кожен буде робити свій внесок, то це дасть можливість покращити «ситуацію з нашим гарним, але чомусь засміченим лісом».

«Люблю рідні краї і хочу щось змінити. Вірю, що кожен може це зробити, мати б лиш бажання, якого часто багатьом бракує! Запрошую усіх долучитись до нас, до мене і допомогти змінити рідний край почавши з малого!», - впевнений Алекс Ждан.

 

Новини Вінниці / На Вінниччині громадські активісти прибрали пришкільну територію – деякі «знахідки» шокувалиНовини Вінниці / На Вінниччині громадські активісти прибрали пришкільну територію – деякі «знахідки» шокувалиНовини Вінниці / На Вінниччині громадські активісти прибрали пришкільну територію – деякі «знахідки» шокували
Марина Карабай

17 червня, 2020