На Вінниччині горіло поліцейське авто (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині горіло поліцейське авто (ФОТО)

У Козятині, що на Вінниччині, горіла поліцеська «Mitsubishi». З фото з місця події видно, що салон автівки вигорів вщент. Також згоріли телефон і документи водія. На щастя, з людей ніхто не постраждав.

У Козятині, що на Вінниччині, горіла поліцеська «Mitsubishi». На фото з місця події видно, що салон автівки вигорів вщент. Також згоріли телефон і документи водія. На щастя, з людей ніхто не постраждав.

У пресслужбі ГУНП у Вінницькій області повідомили, що 3 вересня, близько 18.00 через замикання електропроводки зайнялася поліцейська машина. Такою є попередня версія. За кермом службового «Mitsubishi» їхав начальник сектору реагування патрульної поліції Василь Коломієць. Він встиг покинути машину.

На сторінці у Facebook мер Козятина Олександр Пузир, подякував рятувальникам за вчасну допомогу:

"Сьогодні близько 18.00 по вул. Винниченка сталося самозагоряння службового автомобіля поліціі.

Не дивлячись на небезпеку вибуху, козятинські рятувальники, які оперативно прибули на місце подіі, швидко погасили вогонь.

Хочу від імені громади подякувати керівництву та працівникам ДСНС! Ви у черговий раз довели, що ви - найкращі!" - йдеться у повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.270 КК України, паралельно проводиться службова перевірка.

Новини Вінниці / На Вінниччині горіло поліцейське авто (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині горіло поліцейське авто (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині горіло поліцейське авто (ФОТО)
Ірина Заіковата

4 вересня, 2020