На Вінниччині голова РДА "приголомшив" директорку музею своєю "інспекцією"

Новини Вінниці / На Вінниччині голова РДА "приголомшив" директорку музею своєю "інспекцією"

На Віннниччині новопризначений голова райдержадміністрації завітав до музею. Директорка краєзнавчого музею Тиврова, що у Вінницькій області, до візиту очільника району  готова не була, але і ситуацією справилась. В очільника району залишились приємні враження від інспекції.

На Віннниччині новопризначений голова Тиврівської райдержадміністрації Віталій Урдзік завітав до музею. Директорка закладу до візиту очільника району готова не була, але із ситуацією впоралась. У керівника району залишились приємні враження від "інспекції".

Як відбувся візит голови Тиврівської РДА Вінницької області, В.Урдзік розповідає на FB.

«В круговерті знайомства з районом, заглянув у його святую-святих - Тиврівський районний краєзнавчий музей!  Для мене, як для історика за освітою, тут цінне все! А особливо цінні кадри (працівники музею – ред.). Нас зустріла директор музею Олімінчук Антоніна Іванівна, яка була трохи приголомшена несподіваними відвіданими, але разом з тим, надзвичайно цікаво повідала коротко і системно про історію мого уже тепер рідного району!», - йдеться в дописі посадовця.

Посадовець також акцентував увагу на експгонатах музею.

«Тут знаходяться документальні відомості про виникнення та становлення району, розвиток культури та найцінніші скарби, якими пишаються жителі смт. Тиврів», - зазначає Віталій Урдзік.

На сторінці чиновника в соціальній мережі також зазначено, що крім історичної освіти, він має ще дві.


«Учился в Киевский юридический институт МВД, Учился в ВНТЕУ КНТЕУ (скоріше за все мова йде про ВТЕІ КНТЕУ – тобто вінницьку філію торгово-економічного універстета), Учился в ВДПУ ім. Коцюбинського», - зазначено в інформації.
Тож новий голова добре знається і на менеджменті, і на юриспруденції, тому його підлеглі мають бути завжди напоготові, щоб не бути "приголомшеними".


 

Марина Карабай

21 січня, 2020