На Вінниччині двох водіїв рятувальники «вирізали» з автівок

Новини Вінниці / На Вінниччині двох водіїв рятувальники «вирізали» з автівок

На Вінниччині 48-річний водій автомобіля ВАЗ 2111 не впоравшись з керуванням з'їхав у кювет.Прибувши на виклик, рятувальники ДПРЧ-8 за допомогою спецобладнання деблокували водія з транспортного засобу.

На Вінниччині рятувальники витягли з автівки чоловіка та жінку. Водії не впорались та стали заручниками своїх "залізних коней".

Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС України у Вінницькій області.

"На трасі Могилів-Подільський - Вінниця 48-річний водій автомобіля ВАЗ 2111, не впоравшись з керуванням, з'їхав у кювет. Прибувши на виклик, рятувальники ДПРЧ-8 за допомогою спецобладнання деблокували водія з транспортного засобу. Потерпілого каретою екстреної медичної було госпіталізовано в приймальне відділення Жмеринської центральної районної лікарні", - йдеться в інформації.

Того ж дня калинівські рятувальники надали допомогу 24-річній водійка Daewoo Lanos. Жінка, не впоравшись з керуванням, здійснила з'їзд на узбіччя, внаслідок чого автомобіль зіткнувся зі стовпом та потерпілу було затиснено в автівці. Черговим караулом були проведені роботи по деблокуванню потерпілої та відключення живлення і газобалонного обладнання транспортного засобу.

В обох випадках до проведення аварійно-рятувальних робіт від ДСНС залучалося 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Марина Карабай

14 серпня, 2020