На Вінниччині дотримуються традицій урочистих проводів в армію

Новини Вінниці / На Вінниччині дотримуються традицій урочистих проводів в армію

На Вінниччині на строкову службі провели призовників весняного призову. Урочистості відбулися в Іллінецькому об’єднаному районному військовому комісаріаті

На Вінниччині на строкову службі провели призовників весняного призову. Урочистості відбулися в Іллінецькому об’єднаному районному військовому комісаріаті

Про це повідомляють офіційні джерела.

Відкрив захід військовий комісар Іллінецького об’єднаного районного військового комісаріату, підполковник Микола Козенко. Він ознайомив присутніх з Указом «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2020 році».

Військовий комісар дав призовникам настанову, зазначивши, що незабаром кожен з них вирушить у військову частину, «туди, де кують військову дисципліну, де юнаки стають справжніми чоловіками, де гартується дух нації, її сила та гордість».

Він закликав новобранців бути дисциплінованими, сумлінними у навчанні, відповідальними, адже саме вони представлятимуть Іллінеччину під час проходження військової служби.

Привітали юнаків з цією важливою й посадовці - перший заступник голови районної державної адміністрації, голова районної призовної комісії Володимир Любаревич, заступник Іллінецького міського голови Людмила Трохимець, сільські голови, в.о. старост Дашівської ОТГ.

Вони побажали хлопцям міцного здоров’я, успіхів в освоєнні військової професії, незламної волі в подоланні труднощів військового буття, щасливого повернення додому та вручили подарунки.

 

Новини Вінниці / На Вінниччині дотримуються традицій урочистих проводів в арміюНовини Вінниці / На Вінниччині дотримуються традицій урочистих проводів в арміюНовини Вінниці / На Вінниччині дотримуються традицій урочистих проводів в армію
Марина Карабай

11 червня, 2020