На Вінниччині долучились до загальноукраїнської акції підтримки медиків

Новини Вінниці / На Вінниччині долучились до загальноукраїнської акції підтримки медиків

В Бершаді, в одному із небагатьох районів Вінниччини, де на виявлено хворих на коронавірусну інфекцію, доєднались до Всеукраїнської кампанії на підтримку медиків. Працівники апарату райдержадміністрації вдягнули на руку червону стрічку, а голова подякував медикам.

В Бершадському, в одному із небагатьох районів Вінниччини, де на виявлено хворих на коронавірусну інфекцію, доєднались до Всеукраїнської кампанії на підтримку медиків. Працівники апарату райдержадміністрації вдягнули на руку червону стрічку, а голова подякував медикам.

Про це повідомляє сайт Бершадської РДА.

«Сьогодні члени районного оперативного штабу з протидії поширенню корона вірусної інфекції в районі та працівники райдержадміністрації підтримали заклик Міністерства охорони здоров’я України та долучилися до Всеукраїнської кампанії #ПідтримуюЛікарів,символом якої стала червона стрічка», - йдеться в інформації.

Працівники апарату вдягнули на зап’ястя червону стрічечку з вузликом, яка є символом єднання та солідарності з українськими медиками.

Таким чином бершадчани підтримали лікарів, фельдшерів медичних сестер, лаборантів, молодших медичних сестер усіх, хто сьогодні на  передовій у боротьбі з коронавірусною хворобою.

Маленька червона стрічечка єднає українців і лікарів в одну лінію підтримки. Адже медичні працівники сьогодні, ризикуючи своїм здоров’ям заради безпеки мільйонів українців, рятують пацієнтів 24/7.

Голова Бершадської РДА Валентин Русначенко подякував медикам за самовіддану, високопрофесійну працю і  побажав здоров’я, витримки, наполегливості та успіхів у боротьбі з пандемією.

 

Новини Вінниці / На Вінниччині долучились до загальноукраїнської акції підтримки медиківНовини Вінниці / На Вінниччині долучились до загальноукраїнської акції підтримки медиківНовини Вінниці / На Вінниччині долучились до загальноукраїнської акції підтримки медиківНовини Вінниці / На Вінниччині долучились до загальноукраїнської акції підтримки медиківНовини Вінниці / На Вінниччині долучились до загальноукраїнської акції підтримки медиківНовини Вінниці / На Вінниччині долучились до загальноукраїнської акції підтримки медиківНовини Вінниці / На Вінниччині долучились до загальноукраїнської акції підтримки медиківНовини Вінниці / На Вінниччині долучились до загальноукраїнської акції підтримки медиківНовини Вінниці / На Вінниччині долучились до загальноукраїнської акції підтримки медиків
Марина Карабай

24 квітня, 2020