На Вінниччині до місця вічного спочинку провели військового Олександра Пугачова

Новини Вінниці / На Вінниччині до місця вічного спочинку провели військового Олександра Пугачова

Сьогодні, 18 жовтня 2023 року, мешканці Тульчина та всієї громади до місця вічного спочинку проводжали військовослужбовця Олександра Пугачова. Під час безпосереднього бойового зіткнення з ворогом в районі н.п. Курдюмівка, Бахмутського району Донецької області 12 жовтня він загинув.

Про це повідомляє Тульчинська міська територіальна громада.

Олександр Пугачов народився 31 січня 1984 року в місті Тульчині. Навчався в Тульчинській школі Nº 1, по закінченню школи вступив до ВПУ Nº 41.

Довгий час працював на різних підприємствах: Тульчинському маслосирзаводі, на будівництвах тощо. У лютому 2023 року був мобілізований до лав ЗСУ.

Солдат Олександр Пугачов служив стрільцем - санітаром механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону.

«Герої не вмирають, а навічно вписують своє імʼя в історію боротьби українського народу за свою незалежність від російської ненависної імперії зла. У Тульчині захисника пронесли крізь живий коридор. Люди схиляли голови і встеляли останній шлях Героя квітами», - йдеться у повідомленні.

Вічна пам'ять та слава захисникові!

Новини Вінниці / На Вінниччині до місця вічного спочинку провели військового Олександра ПугачоваНовини Вінниці / На Вінниччині до місця вічного спочинку провели військового Олександра ПугачоваНовини Вінниці / На Вінниччині до місця вічного спочинку провели військового Олександра ПугачоваНовини Вінниці / На Вінниччині до місця вічного спочинку провели військового Олександра ПугачоваНовини Вінниці / На Вінниччині до місця вічного спочинку провели військового Олександра ПугачоваНовини Вінниці / На Вінниччині до місця вічного спочинку провели військового Олександра ПугачоваНовини Вінниці / На Вінниччині до місця вічного спочинку провели військового Олександра ПугачоваНовини Вінниці / На Вінниччині до місця вічного спочинку провели військового Олександра ПугачоваНовини Вінниці / На Вінниччині до місця вічного спочинку провели військового Олександра ПугачоваНовини Вінниці / На Вінниччині до місця вічного спочинку провели військового Олександра ПугачоваНовини Вінниці / На Вінниччині до місця вічного спочинку провели військового Олександра ПугачоваНовини Вінниці / На Вінниччині до місця вічного спочинку провели військового Олександра ПугачоваНовини Вінниці / На Вінниччині до місця вічного спочинку провели військового Олександра ПугачоваНовини Вінниці / На Вінниччині до місця вічного спочинку провели військового Олександра Пугачова