На Вінниччині для людей "срібного віку" провели екскурсію, показали сучасну ферму та молокозавод

Новини Вінниці / На Вінниччині для людей "срібного віку" провели екскурсію, показали сучасну ферму та молокозавод

В одному з районів Вінниччини провели екскурсію для людей «срібного віку». Підприємці Вінницької області створюють виробництво і тестують промислові туристичні тури.

В одному з районів Вінниччини провели екскурсію для людей «срібного віку». Підприємці Вінницької області створюють виробництво і тестують промислові туристичні тури.

Правда, у даному випадку, мова скоріше йде про соціальну відповідальність бізнесу та елементарне бажання фермерів показати людям старшого покоління, що їхня праця не пропала даремно, що вони зберегли аграрний сектор на селі та навчились господарювати.

Старенькі, які проживають у селах Каташин та Жабокричка, що в Чечельницькому районі Вінницької області, побували на фермі «Україна-О» та молокозаводі "Вілла Мілк".

«Це була наймасштабніша і найшанованіша екскурсія, яку тут приймали. Потім стареньких частували смачною вечерею і розважали українською піснею», - зазначають організатори  заходу.

Новини Вінниці / На Вінниччині для людей "срібного віку" провели екскурсію, показали сучасну ферму та молокозаводНовини Вінниці / На Вінниччині для людей "срібного віку" провели екскурсію, показали сучасну ферму та молокозаводНовини Вінниці / На Вінниччині для людей "срібного віку" провели екскурсію, показали сучасну ферму та молокозаводНовини Вінниці / На Вінниччині для людей "срібного віку" провели екскурсію, показали сучасну ферму та молокозаводНовини Вінниці / На Вінниччині для людей "срібного віку" провели екскурсію, показали сучасну ферму та молокозаводНовини Вінниці / На Вінниччині для людей "срібного віку" провели екскурсію, показали сучасну ферму та молокозаводНовини Вінниці / На Вінниччині для людей "срібного віку" провели екскурсію, показали сучасну ферму та молокозаводНовини Вінниці / На Вінниччині для людей "срібного віку" провели екскурсію, показали сучасну ферму та молокозаводНовини Вінниці / На Вінниччині для людей "срібного віку" провели екскурсію, показали сучасну ферму та молокозаводНовини Вінниці / На Вінниччині для людей "срібного віку" провели екскурсію, показали сучасну ферму та молокозавод