На Вінниччині діятимуть мобільні блок-пости. Вінничан просять не панікувати

Новини Вінниці / На Вінниччині діятимуть мобільні блок-пости. Вінничан просять не панікувати

З 26 листопада підрозділи МВС переведені на посилений варіант несення служби. У зв’язку з цим від сьогодні у Вінниці на виїздах і в’їздах почали діяти блок-пости силових структур. Правоохоронці перевіряють автомобілі на предмет перевезення заборонених предметів, перевіряють машини, чи вони не є в угоні, а також підозрілих осіб, чи вони не знаходяться у розшуку.

З 26 листопада підрозділи МВС переведені на посилений варіант несення служби. У зв’язку з цим від сьогодні у Вінниці на виїздах і в’їздах почали діяти блок-пости силових структур. Правоохоронці перевіряють автомобілі на предмет перевезення заборонених предметів, зокрема перевіряють машини, чи вони не є в угоні, а також підозрілих осіб, чи вони не знаходяться у розшуку.

Як розповіла речник обласної поліції Анна Олійник, ці мобільні пости поліції діють задля посиленя безпеки на Вінниччині та попередження правопорушень. Вони працюватимуть за необхідності як у Вінниці, так і в прикордонних районах області.

Новини Вінниці / На Вінниччині діятимуть мобільні блок-пости. Вінничан просять не панікуватиНовини Вінниці / На Вінниччині діятимуть мобільні блок-пости. Вінничан просять не панікуватиНовини Вінниці / На Вінниччині діятимуть мобільні блок-пости. Вінничан просять не панікуватиНовини Вінниці / На Вінниччині діятимуть мобільні блок-пости. Вінничан просять не панікувати
Саша Григоровська

28 листопада, 2018